KEITÄ OLEMME

Länsiväylän auto ja konekorjaamo palvelee asiakkaitaan jo kuudennella eri vuosikymmenellä. Perinteikäs korjaamo toimii tänä päivänä moderneissa, vuonna 2011 valmistuneissa tiloissa. Käytössä on tilava 1100 neliön korjaamohalli 10 tonnin siltanosturilla ja 25 metrin huoltokuilulla.

Puitteitakin tärkeämpää on yrityksen pitkäjänteinen ja laadukas toiminta. Sen salaisuutena on vankan kokemuksen ja perheyrityksen vastuullisuuden tuoma luotettavuus, mutta toisaalta myös jatkuva uuden luominen ja ajan hermolla pysyminen. Erityisvahvuutena ovatkin asiakkaan tarpeisiin yksilöllisesti räätälöidyt ratkaisut.

Suomeksi taas voi yksinkertaisesti todeta, että Länsiväylän Auto ja Konekorjaamo Ky palvelee asiakkaitaan sillä ymmärryksellä, mitä vuosikymmenien ammattikokemus molemmilta puolen varaosatiskiä antaa. Yrittäjänä ymmärrämme, että kalusto pitää saada tien päälle nopeasti ja kunnossa.

MONIMERKKIKORJAAMO
Korjaamme ja huollamme raskaan kaluston kaikilta osin. Lupaus sisältää myös todellista erityisosaamista ja -kalustoa vaativat työt, kuten rungonoikaisut ja muut vau­rio­kor­jaa­mo­pal­ve­lut sekä ak­se­lis­to­suun­tauk­set. Myös maatalouskoneet, maansiirtokoneet sekä metsäkoneet saadaan nopeasti kuntoon.

Oikeastaan osaamiseemme ja toimintaamme kuuluu niin paljon eri alueita, ettei niitä ole mielekästä, jos mahdollistakaan luetella listana. Neuvomme onkin, että aina kannattaa kysyä!

PALVELUT


NOS­TU­RI­KOR­JAUK­SET JA NOSTURIEN TAR­KAS­TUK­SET

Nosturikaluston korjaukset ja asennukset kuuluvat myös toimintaamme. Olemme PM-nostureiden valtuutettu korjaamo ja meiltä löytyy erityisosaamisesta Scanreco-järjestelmien korjauksesta ja säätämisestä. Olemme lisäksi sertifioitu nos­to­lai­te­tar­kas­ta­ja, ja meillä on lupa suorittaa kuormausnosturien mää­rä­ai­kais­kat­sas­tuk­set ja perusteelliset katsastukset (10-vuotiskatsastus). Asen­nus­nos­tu­ri­tar­kas­tuk­set onnistuvat 25 TM saakka. Käyt­töön­ot­to­tar­kas­tuk­sia teemme kaikkiin nostureihin.

KAT­SAS­TUK­SET

Nykyaikaiseen tapaan meiltä saat korjausten lisäksi hoidettua katsastuksetkin samalta tiskiltä avaimet käteen-periaatteella. Katsastus, päästömittaukset, nopeudenrajoittimen testaukset ja jarrusovitukset sekä -testaukset hoidetaan omissa tiloissa. Yritykseltä löytyy myös A-jarrulupa sekä piirturiluvat(myös älypiirturit).

VARAOSAT

Osistakaan ei korjaus jää kiinni, sillä pidämme hyllyssä yleisimmät kulutusosat. Lisäksi yh­teis­työ­kump­pa­niem­me kautta saamme osat kaikkiin merkkeihin, yleensä jo seuraavaksi aamuksi. Myös omavalmisteosat kuuluvat valikoimaan. Tämä onkin monissa palveluissamme ollut jopa edellytyksenä.
Esimerkkeinä yleisten kulutusosien edustuksista voi mainita tuotemerkit Bosch, Lemförder, Sachs, Wabco, Knorr-Bremse, Beral, TAV, VBG, Hengst, Gigant, Dinex ja monet muut. Lisäksi saatavilla alkuperäiset varaosat tarvikemerkkien lisäksi.

PÄÄL­LI­RA­KEN­TEET

Laajojen korjaamo- ja varaosapalvelujen lisäksi valmistamme myös päällirakenteita, kuten nostureita ja vaihtolavoja. Omana tuotantona syntyy myös kaksitieajoneuvoja. Kiskopyörien asennus erilaiseen maantieajoneuvoihin on tuttua ja meillä on siihen käytössämme patentoitua teknologiaa.

AKSELISTO MUUTOKSET

Akseleiden lisäykset ja akseliston muutokset kuuluvat myös osaaamisalueeseemme. Teemme tarvittavat muutostyöt ammattitaidolla sisältäen jarrulaskelman sekä muutoskatsastuksen.

HY­DRAU­LIIK­KA JA SÄHKÖTYÖT

Omasta varastostamme löytyy myös yleisimmät hydrauliletkut sekä liittimet. Suoritamme myös hydraulivikojen selvitykset ja korjaukset sekä muutostyöt vuosien kokemuksella. 
Erilaiset autosähkötyöt, kuten johtosarjavikojen korjaukset, lisävaloasennukset jne. kuuluvat myös osaamisalueeseemme.

ALKOLUKOT

Asennamme ja kalibroimme Dräger sekä Dignita alkolukot. Asennus onnistuu kaikkiin ajoneuvoihin.


Yh­teys­tie­dot

LÄNSIVÄYLÄN AUTO JA KONEKORJAAMO KY VILHONTIE 3 76150 PIEKSÄMÄKI FI05146949
PUH: 015-615111/0400615111
korjaamo@lansivaylanauto.fi

© LÄNSIVÄYLÄN AUTO JA KONEKORJAAMO KY. Kaikki oikeudet pidätetään.TietosuojaselosteTehty