Palvelut

MONIMERKKIKORJAAMO

Korjaamme ja huollamme raskaan kaluston kaikilta osin. Lupaus sisältää myös todellista erityisosaamista ja -kalustoa vaativat työt, kuten rungonoikaisut ja muut vauriokorjaamopalvelut sekä akselistosuuntaukset. Myös maatalouskoneet, maansiirtokoneet sekä metsäkoneet saadaan nopeasti kuntoon. Eco Log-metsäkoneille olemme myös edustusliike.

Teemme kaikille merkeille autoille, perävaunuille ja työkoneille:

* huollot
* alusta- ja runkokorjaukset
* jarrutyöt
* jousityöt
* ilmastointilaitteiden huolto

* kytkimet
* akselistojen suuntaukset
* paineilmajärjestelmät
* hydrauliikkajärjestelmät

KATSASTUKSET

Nykyaikaiseen tapaan meiltä saat korjausten lisäksi hoidettua katsastuksetkin samalta tiskiltä avaimet käteen-periaatteella. Katsastus, päästömittaukset ja jarrusovitukset sekä -testaukset hoidetaan omissa tiloissa. Yritykseltä löytyy myös A-jarrulupa sekä piirturiluvat.

AUTOSÄHKÖ


Korjaamomme käyttää diagnostiikassa uutta Bosch KTS testaus ja säätölaittetta, mikä takaa uusimmat ja tehokkaimmat työmenetelmät sekä ennen kaikkea ajantasaiset tiedot eri ajoneuvoista, tästä on erityisesti hyötyä haastavissa elektroniikkakorjauksissa. Lisäksi teemme päällirakennesähköistykset ym lisälaiteasennukset.

ALKOLUKKOJEN ASENNUKSET 

Asennamme kaikkiin ajoneuvoihin Dignitan sekä Drägerin laadukkaat alkolukot. Alkolukko on hyväksytty uusien standardien mukaisesti CENELEC EN-50436-1:2014 (valvottu ajo-oikeus ) ja EN-50436-2:2014 (kaupallinen käyttö). Kauttamme onnistuu myös vuosikalibroinnit.

NOSTURIKORJAUKSET JA NOSTURIEN TARKASTUKSET

Nosturikaluston korjaukset ja asennukset kuuluvat myös toimintaamme. Olemme PM-nostureiden valtuutettu korjaamo ja meiltä löytyy erityisosaamisesta Scanreco-järjestelmien korjauksesta ja säätämisestä. Olemme lisäksi sertifioitu nostolaitetarkastaja, ja meillä on lupa suorittaa kuormausnosturien määräaikaiskatsastukset ja perusteelliset katsastukset (10-vuotiskatsastus). Asennusnosturitarkastukset onnistuvat 25 TM saakka. Käyttöönottotarkastuksia teemme kaikkiin nostureihin.

PÄÄLLIRAKENTEET

Korjaamme ja asennamme kaikki päällirakenteet, kuten umpikorit, soralavat ja kasetit, nosturit, takalaitanostimet, ym. Tarvittaessa päällirakenteita voidaan vahvistaa tai muokata tarpeen mukaan.Valmistamme myös päällirekenteita tarpeenmukaan olipa kyse metsäkoneritilästä, sora-autosta, ym. Erikoistuotteisiimme kuuluvat kaksitieajoneuvot rataverkolla tapahtuvaan työskentelyyn. Kiskopyörien suunnittelu ja asennus erilaisiin ajoneuvoihin on tuttua ja meillä on siihen käytössämme patentoitua teknologiaa. Ota yhteyttä saadaksesi tarkempia tietoja tuotteistamme.

VAURIOKORJAAMO JA MAALAAMO

Teemme raskaankaluston kaikki kolarikorjaukset, peltityöt, rungonoikaisut, hiekkapuhallukset, maalaukset ja teippaukset.

VARAOSAT

Osistakaan ei korjaus jää kiinni, sillä varasto-ohjelmaan kuuluvat tärkeimmät kulutusosat yleisimpiin merkkeihin. Myös omavalmisteosat kuuluvat valikoimaan. Tämä onkin monissa palveluissamme ollut jopa edellytyksenä.
Esimerkkeinä varasosien edustuksista voi mainita tuotemerkit Bosch, Lemförder, Sachs, Wabco, Knorr-Bremse, Beral, TAV, VBG, Hengst, Gigant, Dinex ja monet muut.

JA PALJON MUUTA

Oikeastaan osaamiseemme ja toimintaamme kuuluu niin paljon eri alueita, ettei niitä ole mielekästä, jos mahdollistakaan luetella listana. Joten aina kannattaa kysyä oli remontti mikä tahansa!